Balticconnector-putken palan painon arvonta keräsi paljon arvauksia Inkoon päivässä

Baltic Connector oli mukana lauantaina 29.6. järjestetyssä Inkoon Päivässä esittelemässä hanketta ja kertomassa hankkeen etenemisestä infotilaisuudessa. Baltic Connectorin teltalla järjestettiin myös arvonta, jossa osallistujat jättivät arvauksensa paikalla olleesta Balticconnector-putken palan painosta.

Iloksemme arvonta keräsi monta osallistujaa ja saimme noin 300 arvausta. Paikalla ollut hiiliteräksestä tehty putken pala (kuvassa) oli pituudeltaan 5 cm, paksuudeltaan 11 mm ja halkaisijaltaan 50,8 cm. Monet innostuneet osasivat näiden pohjalta laskea hyviä arvauksia ja oikeitakin vastauksia löytyi arvauksien joukosta. Oikea vastaus painosta oli 6,9 kg.

Balticconnector-putkilinjan kokonaispituus on 153 km (maaputki Inkoo–Siuntio 21 km, meriputki Inkoo (Suomi) – Paldiski (Viro) 77km ja maaputki Paldiski–Kiili 55 km). Maaputki Inkoo-Siuntio rakennetaan 18 metrin pituisista putkista ja muu putkilinja rakennetaan 12 metrin pituisista putkista. Koko putkilinjassa on yhteensä 12 200 putkea. Arvonnassa nähty putki on osa maaputkea, joka kulkee Inkoosta Siuntioon. Yhden 18-metrisen putken paino on 2000 kg.

Kiitoksia kaikille osallistuneille! Arvoimme vastauksien kesken Viking Linen risteilylahjakortin. Arvonnan voittajalle on ilmoitettu voitosta – onnea voittajalle ja antoisaa risteilyä!

 

Lisätiedot:
toimitusjohtaja, Herkko Plit, puh. +358 50 4620 788

Balticconnector-putken palan painon arvonta keräsi paljon arvauksia Inkoon päivässä, 1.7.2019